Pevačica Ana Stanić, nekadašnja članica grupe Mobi Dik koja je harala muzičkom scenom devedestih, otkrila je da skoro tri decenije nije ušla u gradski prevoz.

"Ja sam kupila svoj prvi auto sa svojih 18 godina. Kada sam položila vozačku, već sam bila članica grupe Moby Dick, i od tada nikada nisam ušla u gradski prevoz", rekla je Ana Stanić, a onda je objasnila i zbog čega se ne vozi autobusom.

"Kod mene to ima malo veze sa traumama iz srednjoškolske faze. Jer sam tada iz svog novobeogradskog 62. bloka išla u 3. a tadašnju 8. beogradsku gimnaziju. Trebalo mi je nekad i po sat vremena da stignem do škole.

To su bile one najveće gužve u doba inflacije gde su ljudi maltene ispadali iz autobusa i tramvaja. Sećam se da sam se jednom u povratku iz škole oko dva sata popodne onesvestila od gužve, ali pošto je bila tolika gužva ja nisam pala. Od toga sam dobila ozbiljnu traumu i postavljala sam sebi važno pitanje da li ću imati svoj auto i da li ću ikada više morati da se vozim gradskim prevozom".

Instagram/ana1stanic/printscreen Ana Stanić

 BONUS VIDEO:

ANA STANIĆ NAKON 7 GODINA IZBACUJE NOVI ALBUM! Sa novom pesmom učestvovaće na takmičenju "Pesma za Evroviziju 22" Kurir televizija

(Kurir/MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!