Pevač Mile Kitić dugi niz godina je u braku sa Martom Savić koja mu je podarila ćerku Elenu. Elena se takođe bavi muzikom i postala je jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, a Mile je jednom prilikom govorio i o ćerki iz prvog braka, pa otkrio istinu i o navodnom vanbračnom sinu.

Njegova supruga deo godine provodi na Dominikani gde imaju kuću, a Mile je otkrio da je odlučio da se preseli iz Beograda i to u kuću koju zida na Avali.

Kako je ispričao razlog za takvu odluku je taj što je u gradu "izgubio pritvatnost".

"Marta se vratila iz Dominikane, došla je sad, ima neke obaveze. Malu kuću na Avali pravimo", rekao je on i dodao da će se tamo preseliti, jer mu treba privatnost: "U gradu već gubim privatnost. Prave se zgrade oko mene. Tamo imam dobar plac i nešto malo ćemo napraviti, da uživam".

Dodao je i da mu je drago što mu je ćerka srećna u vezi, te otkrio da uskoro pakuje kofere i napušta Srbiju - "Idem na odmor, najmanje 3 meseca za Dominikanu. Prošle godine sam bio dva meseca, sad ću tri sigurno ostati. Pa vreme je da i ja malo odmorim".

Kitić je napravio pravu pometnju kada se skinuo u osmoj deceniji, a fanovi su poručili da sada izgleda bolje nego sa 20 godina:

Instagram/milekitic Mile Kitić

BONUS VIDEO:

MILE KITIĆ OTKRIO TAJNU NJEGOVE ĆERKE IZ KUPATILA! Pevač potom rekao šta misli o Eleninom novom dečku: Ne znam koliko će trajati Kurir televizija

(Blic/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!