Sifredi je rođen kao Roko Antonio Tano 1964. u Ortoni, Italiji. Nakon što mu je mlađi brat preminuo od posledica povrede mozga nakon što ga je grupa Roma pretukla, njegova majka je pronašla spas u veri. Ona je od detinjstva za svog sina Roka priželjkivala da se zamonaši.

Međutim, to se nije uklapalo u Sifredijeve želje, koji je u veoma ranim godinama otkrio se**sualnost, pa je u intervjuu za Vice šokirao izjavom da je da je još "sa 11 godina bio veoma se**sualno aktivan". Kada je napunio 13 dočepao se magazina sa zvezdama fimova sa odrasle "Supers**s" i tada je već znao. "Želim da se bavim ovim biznisom", izjavio je.

Roko Sifredi
Instagram/roccosiffredi_official 

Detinjstvo u Italiji i mladost u Parizu

Jedan od njegove braće rekao mu je da je "potpuno lud" kada mu je mladi Sifredi saopštio svoju želju, ali ga je kasnije podržao i predložio da poseti svingerski klub u Parizu gde su u mladosti živeli, i istraži svet industrije kojoj želi da se priključi. Od tada je bio stalan gost!

Ipak, on je uvek govorio da je novac glavna motivacija zašto je ušao u svet po**ografije, jer je želeo da obezbedi svoju majku, koja je propatila zbog smrti sina Klaudija koji je preminuo kada je imao samo 12, a Sifredi je tada imao 6.

Ulazak u svet odraslih i početak karijere 

Nakon što ga je u Parizu otkrio čuveni glumac i reditelj iz ove industrije, Gabriel Pontelo, filmski debi imao je 1986. a umetničko ime Roko Sifredi dobio je po liku Alena Delona iz filma "Borsalino" iz 1970. Rok Sifredi. Kasnije je i sam osnovao producentsku kuću sa sedištem u Budimpešti. Kada se proslavio, radio je i kao reditelj i glumac, te je postao jako uticajan i poznat u ovom svetu, a navodi se da je sa svojih 23-26cm muškosti pravi rekorder.

Roko Sifredi
Instagram/roccosiffredi_official 

Privatan život

Zavisnost od s**sa umnogome je otežavala Sifrediju da zadrži vezu i stvori porodicu, međutim sve se to promenilo kada je upoznao Rosu Karakolo 1993. sa kojom se venčao i dobio dva sina, Lorenca i Leonarda. Ipak, stare navike je teško promeniti, pa je tako i Sifredfi najavio povlačenje iz sveta po**ografije 2004., ali se vrlo brzo vratio posetama prositututki dva do tru puta dnevno.

Vratio se filmskom platnu 2009., najavio ponovo povlačenje 2015. da bi se opet 2019. predomislio. U svojoj karijeri snimio je više od 1.400 filmova za odrasle.

Po njegovom životu snimljena je serija koja je šokirala gledaoce

Po životu Sifredija snimljena je i serija, "Supers**s" koja je eksplicitnim sadržajem šokirala gledaoce na Netfliksu, pa su mnogi bili iznenađeni da se ona uopšte prikazuje na ovoj platformi.

Serija Supers***
Youtube/ Netflix 

Serija govori o skromnom odrastanju, punom bolnih događaja i siromaštvu, a oko 70% sadržaja je bazirano na istinitim događajima-njegov odnos sa bratom koji mu je bio idol, opsednutost prvom simpatijom iz mladosti, danima u Parizu i probijanju ka slavi i bogatstvu.

"Kada sam pogledao seriju, sedam sati, sve od jednom... bilo mi je poprilično teško", izjavio je za The Independant. "Mozak mi je radio brzo. Tako puno uspomena. Mnogo sreće ali i puno bola."

Sifredi se u jednom periodu života preselio u Los Anđeles, ali kako je naveo - uspeti u Americi nije bilo nimalo lako, jer je njihov mentalitet navikao "da proda a ne da kupi". Imao je par izleta i u modnoj industriji, te je hodao na reviji za brend Dsquared2 u Milanu, noseći par raskopčanih farmerica, crvenu majicu i sako. Ali to nije sve, on se takođe pojavio u par Tv serija i reklamama koje nemaju veze sa po**o industrijom. Snimio je reklamu za čips, koja je izazvala toliko kontrazverzi da je bila zabranjena.

Roko je danas penzionisan sa svojih 60 godina, iako je ostao u javnom svetu sa projektima poput pomenute serije, a da li bi napravio drugačije izbore kada bi mogao, izjavio je: "Imate porodicu, ženu i decu i nikada ne prestanete da se pitate: Da li sam uradio ispravnu stvar ili ne?"

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Instagram/roccosiffredi_official Roko Sifredi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!