Fudbaler Andrija Živković (27) oženio je juče svoju lepšu polovinu, koju je zaprosio početkom godine, na veselju na kojem je pored porodice i prijatelja, prisustvovalo i pola estrade.

Pevač Ljuba Perućica podelio je kadrove sa velikog veselja na Instagramu. On je prvo snimio prvi ples mladenaca, a zatim pokazao da je jedan od pevača koji je bio zadužen za atmosferu bio Aco Pejović.

Ljuba je potom podelio i kadrove pevačice Jane Todorović, koja je goste bacila u trans, a svi su primetili da je ona držala "lepezu" od novčanica od po 100 evra!

jana todorović
Instagram/printscreen/ljubaperucica 

Osim njih, na svadbi su bili i Anastasija Ražnatović sa svojim suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Anastasija je imala na sebi plavu haljinu, dok se Nemanja odlučio za belu košulju i crne pantalone, a osmeh nisu skidali sa lica.
Golman Predrag Rajković takođe je bio na veselju kod Andrije Živkovića sa trudnom suprugom Anom Rajković sa kojom čeka treće dete, a ona je sve oduševila cvetnom haljinom i ogromnim štiklama.

Instagram/printscreen ig

PoAndrijina izabranica nije poznata javnosti, na društvenim mrežama se predstavlja kao "Elizabet", a, sudeći po komentarima koje jedno drugom ostavljaju na Instagramu i zajedničkim fotografijama, ludo su zaljubljeni jedno u drugo.
Andrija igra za grčki PAOK, a svojevremeno je tri godine bio u Partizanu. Upravo zbog života u Grčkoj, na svadbi je gostovao i pevač koji je sve svatove oduševio izvedbom grčkih pesama.

BONUS VIDEO:

Anastasija Ražnatović bacila bidermajer #instagram/raznatovicanastasija

(Blic, MONDO, D.P)