Brojne poznate ličnosti obaviće svoju građansku dužnost, a nakon supruga Duška Tošića to je uradila i pevačica Jelena Karleuša. Još uvek zakoniti supružniti su došli odvojeno. Karleuša se na biračkom mestu na Dedinju pojavila danas, 2. juna oko 12 časova, dok je Duško građansku dužnost obavio oko pola sata ranije.

Duško je bio u plavoj košulji i pantalonama, a o Karleušinom stajlingu pričalo se sa svih strana. Nakon prošlogodišnjeg crnog autfita za izbore na kojima su je, kako je tada priznala, vređali, Jelena Karleuša je sada zablistala u beloj boji.

Jelena je glasala u školi za dizajn na Dedinju, a pojavila se u beloj dugačkoj haljini koja je na zadnjem delu imala zastavu Srbije. Sve je ukomponovala s belim šeširom, kao i torbom i štiklama u istoj boji, dok je na glavi imala naočare.

MONDO/Stefan Stojanović Karleusa

 Sve oči, kao i blicevi bili su uprti u nju.

Jelena Karleuša glasa Kurir

U Srbiji se održavaju lokalni i gradski izbori, na kojima će se vlast birati u 89 gradova i opština. Pravo glasa ima oko 4,2 miliona građana. Glasaće se na biralištima za odbornike Skupštine grada Beograda, i u još 14 gradova i 74 opštine i gradske opštine. Na glasačkom listiću za odbornike Skupštine grada Beograda učestvuje 14 lista, saopštila je Gradska izborna komisija. Biračka mesta biće otvorena do 20h.

MONDO/Stefan Stojanović Dusko Tosic

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša izjava Kurir

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!