Pre 11 godina, na binu muzičkog takmičenja Pesma Evrovizije, stale su Nevena Božović, Sara Jo i Mirna Radulović. Sve tri su učestvovale u muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije", a pobedu je odnela upravo pevačica koju nakon Eurosonga nismo imali prilike da vidimo u medijima.

Za razliku od Nevene i Sare, s kojima je činila sastav Moje 3, Mirna se povukla iz javnosti, ali nije prestala da se bavi pevanjem. Mirna je pre nekoliko godina, razočarana uslovima koje je dobila nakon takmičenja Prvi glas Srbije, tužila produkciju zajedno sa Davorom Jovanovićem, o čemu su javno pričali.

mirna radulović
Eurovision.tv 

"Nadala sam se da ću dobiti nagradu koju sam osvojila trudom. Više od dve godine slušam obećanja da ću dobiti nagradu, da će biti turneja i nastupa. Na sve moguće načine smo pokušali da dobijemo ono što nam pripada. Gotovo dve godine nisam radila, jer sam se trudila da ispoštujem svaku stavku u ugovoru", rekla je Mirna svojevremeno.

Ovako danas izgleda:

Instagram/screenshot/realmirna Mirna Radulovic

Mirna danas izgleda bolje nego ikad, uživa u vezi sa MMA borcem i slike sa njim redovno objavljuje na svom profilu na Instagramu.

 BONUS VIDEO:

SARA JO IZNENADILA DEČKA SPECIJALNIM ROMANTIČNIM POKLONOM! Nije mogla da sačeka 31. decembar, sve je dugo i pažljivo planirala! kurir televizija

 (Blic, MONDO, D.P)