Glumica Tijana Vučetić, poznatija po ulozi Petrojke u hit seriji "Selo gori, a baba se češlja", javno je otkrila kroz kakva pakao je prošla zbog bivšeg muža s kojim ima dete.

Tijana je, gostujući u emisiji na Javnom servisu, pričala da je od malena gledala nasilje u sopstvenoj kući, ali i da je prvi udarac od supruga dobila dok je bila u drugom stanju.

"Ja nisam trpela nasilje kao moja mama. Ja sam nakon 2 godine braka ostavila supruga, ali ona nije - ona je ostala. Moj otac nije bio loš, bio je pošten i pravičan, ali je alkohol učinio svoje. Bila sam vrlo ljuta na njega što je bio takav prema mami. Sve vreme od, prvog razreda osnove škole, ja sam brinula o njemu, o mami. Morala sam da budem neko ko će da štiti mamu od njega. Za jedan život ovo je previše. Nekako plivam, plivam, uz to sam se i razbolela, ali borim se kao lavica", rekla je glumica u RTS Ordinaciji i ispričala kako je počelo nasilje u njenom braku.

tijana vučetić
Instagram/tijana.vucetic.39 

"Sve je počelo u ranoj trudnoći, pa je nastavio da me udara i kasnije i nakon porođaja. Kažu da je za svađu potrebno dvoje, ali ne bih se ja složila sa time. Ne. Agresivnoj osobi ne treba povod da napadne decu, suprugu, majku svoje dece... On je bio pod uticajem psihoaktivnih supstanci, a kasnije se kajao, plakao, a vreme ne može da se vrati. Žene mahom gaje nadu da će se on promeniti, da će sve biti drugačije, da se neće ponoviti fizičko nasilje. Ne znam šta je gore, psihičko ili fizičko nasilje. Zbog psihičkog nasilja žene sebe stavljaju u ulogu krivca. Počinju sebe da krive za sve to: 'Ja nisam dobra", rekla je Tijana i otkrila da se suprugu vratila nakon boravka u Sigurnoj kući.

"Ta kuća Bogu hvala postoji i pruža utočište. Ali i ja sam se, kao i mnoge žene, posle tog prvog odlaska - vratila kod njega. Moje dete nije hodalo, ja sam morala njemu da kupim pelene, mleko, a moj posao je takav da traži neko posebno vreme. Tamo nisam mogla tako da radim. Uz svu podršku koju oni daju, ekonomski da se osnaži, nije bilo moguće. Drugi put sam uspela da se odvojim sa ćerkom Ona je bila malo veća, imala je 2 godine. I taj period do našeg drugog odlaska stvari su bile gore. Ljut je on bio tada, ljut je i sada. Moja poruka je ženama da mogu i moraju da preseku, jer uvek postoji način. Najgore je problem ne rešavati, onda je nerešiv".

BONUS VIDEO:

"KADA ŽENA DOBIJE ŠAMAR, VEĆ JE KASNO! NASILJE JE POČELO MNOGO RANIJE" Maja Jovanović: Nasilnici koriste ovu grešku svojih žrtava Kurir televizija

(Blic, MONDO, D.P)