Sanja Đorđević nedavno je otkrila sa kakvim se zdravstvenim problemom suočila, koji je i te kako uticao na njen izgled, a ne krije da joj je porodica u ovim trenucima najveća podrška.

Pevačica je u braku sa nekadašnjim fudbalerom Petrom Đorđevićem, s kojim ima ćerku Ivanu. Sanja Đorđević je u jednom intervjuu otkrila da joj se sadašnji suprug, kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja "uopšte nije dopadao".

"Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad", ispričala je Sanja Đorđević jednom prilikom.

Instagram/sanjadjordjevicofficial, Mondo/ Stefan Stojanović sanja đorđević

Sanja se na vrhuncu karijere povukla sa muzičke scene, a mnogi su ovu njenu odluku doveli u vezu sa udajom za isuviše bogatog muškarca.

"Godinama sam se aktivno bavila muzikom, bila na turnejama širom Evrope, a suprug je takođe bio u sportu i uvek smo bili razdvojeni po nekoliko dana. Dešavalo se da to nekada bude i ceo mesec. Onda je došao period kada smo nekoliko godina stalno bili zajedno, maksimalno posvećeni jedno drugom, i tako je bilo sve do leta 2016. godine. Tada je Perica počeo da sarađuje s jednom švajcarskom kompanijom koja štiti interese igrača i zbog posla je morao da ode u Sloveniju, u Krško. Mislim da moj brak ovako lepo funkcioniše baš zbog toga što smo suprug i ja često razdvojeni. Kad su muž i žena stalno u kući zajedno, onda dođe i do prezasićenja, sitnih svađa i sličnih gluposti. Svakom čoveku prija kada se malo odmori i posveti se sebi".

Pogledajte i kako izgleda njihov dom:

Youtube/Screenshot/Prva Kuća Sanje Đorđević

 BONUS VIDEO:

OTIŠLA U MANASTIR! Sanji Đorđević dojadila KORONA, pa ODLUČILA - želi duhovno da se UZDIGNE! (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 (MONDO/ Kurir/ K.B.)