Tea Tairović okupila je predstavnike medija, kao i brojne saradnike i prijatelje na brodu kako bi promovisala svoj treći studijski album "Tea", sa čak 13 novih pesama i spotova za svaku od njih. Zgodna pevačica pojavila se tačno na vreme u luksuznom mercedesu koji je vozio njen dečko. On joj je kao pravi džentlmen otvorio vrata, a zatim je pozirala pred prisutnim medijima.

Za promociju je izabrala beli kombinezon golih leđima, a njen izabranik je nije ispuštao iz ruku dok je silazila sa pristaništa na brod. Da podrži koleginicu sa kojom na novom albumu ima duet došao je Igor Panić Nući. Treper nije bio raspoložen za izjave, pa je samo prošao pristaništem i uputio se na brod sa buketom cveća.

Atraktivnoj pevačici Tei Tairović ovaj mesec je počeo burno, a posle novog albuma, nešto je moralo da krene i po zlu. Ona je otkrila da je doživela težak maler.

tea tairović
Mondo 

"Jako sam srećna, ali i umorna. Na albumu sam naporno radila godinu dana i ima više od deset pesama. Danas mi je udario grom pored auta u Novom Sadu, a imam pesmu 'Udri me grome'. A na novom albumu imam pesmu 'Titanik'. Više neću pevati o prirodnim katastrofama i ratovima, to je najbolje", rekla je Tea na konferenciji, pa potom nastavila:

"Meni je teško slomiti srce. Lako se iznerviram, ali mi je teško slomiti srce. Znam da se identifikujem sa pričama prijatelja i poznanika. Upadnem u neko loše raspoloženje i odmah nastane pesma. Relaksirana sam što sam tiče koncerta u Areni 21. septembra. Sutra kumujem na svadbi, čim to završimo prelazimo na pripremu koncerta".

F. S./ATAIMAGES Tea Tairović Promocija albuma

BONUS VIDEO:

tea tairović igra Instagram/tea_tairovicforever

(Kurir/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!