Ana Bekuta već pet decenija zauzima poziciju jedne od najprepoznatljivijih vokala na domaćoj sceni, a njenu karijeru od samog početka, pa i danas istim intezitetom prate svi mediji.

Pevačica je oduvek otvoreno govorila o svim životnim temama, a u nekoliko navrata i pričala je i o svom pravom imenu koje je davne 1985. promenila zbog posla. Umesto svog imena iz lične karte za scenu je uzela i kasnije koristila pseudonim Ana Bekuta, a njeno pravo ime je Nadežda Polić.

Kako se pisalo, njen pseudonim napravljen je po grupi "Anabe" čiji je bila član.

"Nije to nikada bila polemika, to zapravo mislim i sada i ako je od tada prošlo 32 godine. Mislim da je to bila potreba. Potreba iz razloga što je tada na estradnoj sceni bilo bar četiri Nade. Ja sam poslušala mog tadašnjeg kompozitora Predraga Vukovića Vukasa čije je mišljenje bilo da ipak promenimo moje ime. Predložio mi je da promenim ime i prezime i pristala sam. I sad mislim, iako mislim da bih karijeru napravila i kao Nada Polić, ali mislim da je to Ana Bekuta meni pomoglo, onako zvučnije je", otkrila je Ana pre pet godina u jednom intervjuu.

Pink scereenshot, TV Prva / screenshot ana bekuta

 BONUS VIDEO:

Ana Bekuta pozvala Milicu Pavlović u stan instagram/senoritamilica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)