U svim medijima odjeknula je vest da je Jelena Karleuša rano jutros oko 5 časova, prijavila da ju je napao muž Duško Tošić.

Policija je po prijavi odmah izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu. Potom je napao i Jelenu. Ona je pokušala da ih razdvoji, međutim, Dušk ju je tom prilikom počupao za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu.

Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića već neko vreme je pod budnim okom javnosti. Nedavno su se našli u centru skandala zbog njegovog udvaranja Severini, a potom su prvi put govorili o razvodu. Duško je ispričao da čeka sporazumni rastanak, a Jelena je potom reagovala porukama koje je razmenila sa njegovim advokatom.

"Dok spavam sa mojom decom u sobi, 'druga strana' (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke. Kada je reč o ovoj pretnji medijima koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenje, prisluškivanje, ucene, uvrede, fizičke napade, itd. Zamolila bih "drugu stranu" mada ovde postoji samo jedna naša i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za 3 života) konačno odgovori na predloge sporazumnog razvoda na koji čekam pet godina. To je sve što treba da uradi umesto da preti majci svoje dece javno, koja je za njega i zbog njega milion puta stala u odbranu", rekla je JK.

Karleuša je tada objavila prepisku sa Duškovim advokatom u kojoj piše:

"Dobar dan! Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan?", napisala je JK, kako piše, Duškovom advokatu, što je objavila na svom Instagramu.

3893112_karleusa2830x0_ff.jpg
Instagram/karleusastar 

 BNUS VIDEO:

Jelena Karleuša besna Instagram/karleusastar

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)