Džo Rogan voditelj popularnog podkasta  razbesneo je brojne korisnike društvenih mreža kada je u jednom epizodi optužio pokojnog Robina Vilijamsa za "krađu materijala" i krađu viceva od drugih komičara, što je izazvalo buru komentara.

"Mislim da je (Robin) želeo da ima odličan šou po svaku cenu, više nego što je želeo da bude etičan. Deo te manične vrste stila je ta stalna potreba da pričate o svemu ikada po malo. Odličan šou mu je bio važniji, popuniti tu rupu u njemu bilo je važnije od svega", rekao je Rogan.

Dalje je naveo da misli da su i drugi komičari bili svesni takvog ponašanja: "Ako pitate bilo koga od komičara iz tog vremena, bilo je mnogo primera da Robin ode u neku emisiju i uradi vašu tačku sa vašim šalama".

Dalje je opisao tu praksu kao "materijalnu krađu", što je objasnio kada komičar "pokušava da založi tuđe komade kao svoje". Ova izjava potpuno je razbesnela korisnike društvene mreže Iks koji su bili skandalizovani što Rogan spominje ime voljenog čoveka u tako negativnom kontekstu.

"Pokušava da diskredituje Robina, kakav skot", "Mora da prestane da priča o mrtvim ljudima, najbolje bi bilo da zatvori usta heftalicom, svet bi bio bolje mesto", "Stići će te karma", "Robin nije živ i ne može da se brani, ovo je baš loš potez", samo su neki od komentara koji su preplavili društvene mreže.

Robin oduzeo sebi život

Slavni komičar je sebi oduzeo život 11. avgusta 2014. kada je imao 63 godine. Dugo se borio sa pogrešno dijagnostikovanim neurodegenerativnim poremećajem. Obesio se u svojoj kući u Kaliforniji, a tek nakon smrti, otkriveno je da je imao bolest koja je u potpunosti promenila njegov karakter.

Nedavno je otkriveno da je napisao pismo školi jedne od dece zvezda gospođe Dautfajer. Lizu Jakub, koja je igrala stariju ćerku Lidiju u komedijskoj drami iz 1993. godine, njena srednja škola je obavestila da više nije dobrodošla nakon što je uzela slobodno vreme da glumi u filmu, kada je Vilijams preuzeo na sebe da pokuša da pomogne.

robin vilijams
Youtube/Conan O'Brien 

BONUS VIDEO:

ŠOK! VODITELJKA U EMISIJI PROČITALA UŽASAN SEKSISTIČKI KOMENTAR NA NJEN RAČUN Njena emisija bila hit, ali pisali su STRAŠNE stvari kurir televizija

(Blic/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!