"Glava" porodice Kardašijan i najpoznatija menadžerka Kris Džener (68), koja je nedavno otkrila da ima tumor, je moćna žena koja vuče sve konce i donosi glavnu reč o životima svojih slavnih ćerki čije je karijere maltene i stvorila.

Kris se javnosti oduvek predstavljala kao posvećena majka, dok svoju intimu i emotivni žvot nikada nije zapostavila, naročito kada je njen bivši suprug Brus Džener promenio pol. Nikada ga naročito nije ni skrivala. Kris je godinama unazad pokazala da ima izrazito visok libido. 

Zbog priča o intimnim odnosima, preljubama u braku, ali i scenama koje je prikazala svetu, javnost ju je nazivala nevernicom i nimfoankom, ali Kris se na to nije mnogo obazirala.

Nedavno je Kris imala veoma zanimljivu ispovest o svom intimnom životu i time javnost ostavila bez teksta.

Gostujući u emisiji kod Elen Dedženeris otkrila je detalje jednog svog iskustva. Tada je pričala o intimnom odnosu sa tadašnjim partnerom i nagovesti kako su veoma aktivni te da je u krevetu nezasita. Ispričala je i kako je njena ćerka Kloi s drugaricom uhodila Korija nakon što je dobila dojavu da se viđa sa nekom vatrenom crvenokosom ženom. Kada su stgli pred hotel, imale su šta i da vide.To je bila Kris koja se prerušila u drugu osobu jer ona i Kori vole takve igrice sa partnerima.

YouTube/Hayu/printscreen, Profimedia Kris Džener

 BONUS VIDEO:

Jovana Jeremić plače zbog ćerke Instagram/jeremicjovana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)