U svetu glume najnormalnija je stvar da glumci koji se privatno druže u privatnom životu, glume ljubavnike pred kamerama.

Tako je, primera radi, javnost svojevremeno brujala o vrelim scenama Vojina Ćetkovića u seriji "Kalkanski krugovi". Omiljeni glumac Srpkinja je delio kadar, ni manje, ni više, nego sa venčanom kumom, a zbog strastvenih scena ljudi su se preznojavali gledajući ih. 

"Serija ‘Kalkanski krugovi’ je porodična drama koja prati sve porodice, njihove sukobe još deceniju unazad. Krije u sebi dosta tajni, dosta ljubavnih priča, sa elementima trilera. Jako je dobro snimljena i izrežirana", opisala je popularno ostvarenje Nataša Ninković u emisiji "Beogradska hronika".

Inače, Nataša i Vojin su dugogodišnji prijatelji, a poznaju se još od FDU, gde su studirali u istoj klasi. Kasnije je Nataša zajedno s Nikolom Đuričkom, kumovala na venčanju Vojina i Slobode Mićalović, Ćetković je kasnije bio kum Natašinim sinovima Luki i Matiji.

ATA Images/Borislav Zdrinja/ZIPA Photo Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković

Pročitajte još: OSTAVIO JE ZBOG SLOBODE MIĆALOVIĆ! Prva žena Vojina Ćetkovića je poznata voditeljka RTS-a

Bonus video:

Vojin Ćetković izjavljuje saučešće Kurir televizija

Izvor: Blic.rs/ Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!