PevačicaDara Bubamara svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje slike i snimke s luksuznih destinacija, ili društvenih događaja na kojima je tip-top sređena. Ne krije da poseduje nekoliko nekretnina i da planira kupovinu još jedne u inostranstvu, a na samom početku karijere, njeni roditelji su morali da pozajmljuju novac kada bi ona išla na nastupe

Pevačica je ispričala da je njena majka šila stvari i uzimala garderobu od Darinih drugarica da bi imala šta da obuče za neka pojavljivanja, a koju je kasnije vraćala, kao i pozajmljen novac sa svih strana.

"Još kao dete sam bila energična, a talenat za pevanje je prvo prepoznala moja učiteljica. Kad su roditelji kasnije videli da stvarno privlačim pažnju gde god da se pojavim, bilo im je jasno čime ću da se bavim kad porastem. Kao mala sam pevala pesme Lepe Brene, bila mi je idol i sanjala sam da imam karijeru kao ona", rekla je Dara u emisiji "Iz profila" i istakla da njene roditelje finansijska kriza nije sprečila da joj pomognu da ostvari svoje snove.

instagram.com/darabubamara_official/ ig

"Za ta pozajmljivanja roditelja sam saznala tek kasnije. Naravno da mi nisu pričali kako su se dovijali, ipak sam bila klinka i njihovo je bilo da mi pomognu kako znaju i umeju. Kad sam počela da se probijam na estradi, nisu bili u fazonu: 'Nemamo para, ne možeš da pevaš', nego su me gurali dalje, samo su oni znali kako. Majka je bila u dugovima do guše, ali se isplatilo".

BONUS VIDEO:

Dara Bubamara instagram/darabubamara_official

 (Blic, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!