Voditeljka Dragana Kosjerina pre nekoliko dana stala je na "ludi kamen" i na večnu ljubav se zavetovala svom višegodišnjem partneru Bojanu Perduvu.

Novopečeni bračni par obezbedio je sebi i krov nad glavom. Oni su poslednje dve godine bili u potrazi za nekretninom koju su nedavno i pazarili. Voditeljkine komšije su oduševljeni Draganom i komentarisali su da je bila divna mlada i da je takva i kada je sretnu na ulici, skromna i povučena.

"Kosjerina? Kako ne znamo. Ona živi ovde. Prelepa mlada devojka. Uvek nasmejana i raspoložena. Lepo vaspitano dete. Uvek se fino javi. Nije baš pričljiva, ali je kulturna. Vide se maniri. Nije nadmena iako je poznata ličnost, a ovaj njen muž je isto fin momak. Baš su lep par", rekla je jedna starija komšinica.

"Kada izlaze iz kola on joj otvara vrata, nosi kese iz nabavke. Takvi momci se retko danas nalaze. Imali su sreće što su našli jedno drugo. Jednom sam mu se javila, ali nisam znala da je stranac, baš sam ostala zatečena. Ja krenula da pričam, a on se smeška. Na kraju čuh da je iz Portugalije", nastavila je komšinica.

Dragana Kosjerina   (2).jpg
Instagram/dragana.kosjerina/Screenshot 

I na klupi u parku na klupi jednu starija žena ima isto lepe reči o voditeljki.

"Lepa je iz bez šminke, a to je retko danas. Sedim često ispred zgrade, pa vidim ko ulazi ko izlazi. Dolaze joj i ove kolege. Često vidim Radenkovićku i onog visokog momka, mislim da se Stefan zove. Mada češće Kristinu. Njih dve su baš bliske, rekla bih. Nadu se često i tu u kafiću. Smeju se, opuštene su. Baš sam se iznenadila za Kristinu. Delovala mi je da je uobražena, ali vidiš da nije. I Dragana nekada zna da izgleda malo uštogljeno, ali je prava dušica. Kako je lepo videti tako mlade osobe, koleginice da se druže, a da nema sujete", kaže ova žena.

Pogledajte fotke sa svadbe:

Antonio Ahel/ATAImages Dragana Kosjerina sve slike sa svadbe

BONUS VIDEO:

Dragana Kosjerina se penje na zid instagram/dragana.kosjerina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ TV Scena Blic/ K.B.)