Zlatko Marić možda nije toliko poznat na Balkanu, ali u Holivudu i te kako jeste. Vlasnik čuvene kompanije za obezbeđenje "Sokol Marić", miljenik je slavnih koji često iznajmljuju njegove vile.

Poznato je da poseduje tri velelepne kuće na karipskom ostrvu Turks i Kaikosod, od kojih najjeftinija vredi 11 miliona dolara, dok je dnevno iznajmljivanje koštalo oko 9.000 evra. Jutarnji list je pak u članku o Marićevoj ženidbi sa Kolumbijkom Valentinom Ečeveri naveo da Marić danas ima četiri vile na tom ostrvu.

O njegovim imanjima prvi put se pisalo još pre nekoliko godina kada se saznalo da je upravo u Zlatkovoj vili "Lidija" koja je nazvana po njegovoj bivšoj ženi "partijala" niko drugi do Kajli Džener. Prve komšije su mu Brus Vilis, Kit Ričards i Dona Karan.

"Logično je da za vreme svog boravka na navedenom ostrvu negujem dobrosusedske odnose bez obzira da li se radi o javnim osobama ili ne", rekao je tada vlasnik firme "Sokol Marić".

Vile na karipskom ostrvu Marić iznajmljuje već godinama.

"Navedeene objekte na Karibima iznajmljujem posredstvom agencija, koje organizuju i ukupan servis vezan za boravak gostiju u njima", rekao je tada.

Dodao je da je jedno od osnovnih načela turističke delatnosti poštovanje privatnosti svakog gosta, a da je stvar svakog gosta hoće li nešto objaviti na svojoj društvenoj mreži, što je tada uradila najmlađa članica klana Kardašijan. Poznato je da su, pored nje, tu bile i njene sestre, naročito Kim i Kloi, ali i druge slavne ličnosti poput Kardi Bi, Karim Benzema, Mili Bobi Braun, Hejli Boldvin i Bela Hadid i mnogi drugi.

Kajli Džener u Marićevoj vili
Instagram/Kylie Jenner 

Čini se da je upravo vila "Lidija" najpopularnija. Poseduje deset spavaćih soba i osam kupatila.

Svi gosti na raspolaganju imaju batlera i kuvara, privatnu plažu, teretanu, tursko kupatilo, finsku saunu, dvoranu za masažu, teniske terene, dva privatna bazena sa veštačkim vodopadom... a ukupna vrednost imanja je preko 50 miliona dolara. "Sitnica"...

Pogledajte kako izgleda ovo lux imanje:

Bonus video:

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice tiktok/kyliejenner

Izvor: Story.hr/ Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!