Marina Visković koja važi za jednu od najatraktivnijih pevačica veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde je nedavno fanovima zabranila da joj prilaze na nastupula, ali i napravila pometnju kada je u tangama okrenula zadnjicu kameri, dok su joj fanovi poručili da je "bolja od Sandre Afrike".

Zbog jedne izjave svojevremeno se našla u centru komentarisanja. Ona je gostovala kod Ognjena Amidžića kada je poručila da bez nekoliko hiljada evra ne može da preživi mesec dana, što je izazvalo buru na mrežama.

Marina je dobila škakljivo pitanje, pa se snebivala da na njega odgovori, ali je na kraju ipak priznala koliko para troši mesečno - "Koji je minimum novca sa kojim možeš da raspolažeš? Oko 3.000 evra?", pitao ju je Ognjen Amidžić.

marina visković
ATA Images /Antonio Ahel 

"Evo sad razmišljam... Minimum, moram da budem skromna. Hajde neka bude 3.000, lepo si procenio, zaista ima ulaganja. Ja sam isticala da ne znam sa finansijama, nikad ne znam koliko trošim, ali par hiljada mesečno, sigurno", istakla je Marina Visković tada.

Jedno vreme su Internetom kružile njene slike "pre i posle", a Marina nikada nije krila da je radila estetske intervencije. Jednom prilikom je medijima izjavila "da je operisala sve što je htela".

"Na sebi sam operisala sve što sam htela. Ne vidim nikakav problem u tome da promenim nešto što mi se na licu ili telu ne dopada. Uostalom, takve promene dobro utiču na samopouzdanje. Najbitnije je imati meru i ne preterati sa operacijama. Zbog toga me uopšte ne vređa kada neko za mene kaže: 'Pogledaj kako je sva izoperisana'", rekla je Marina ranije i dodala da zbog prirode posla kojim se bavi mora uvek lepo da izgleda, ali i izazvala buru kada je rekla kakva je u krevetu.

Pogledajte i zašto kažu da ima bolju zadnjicu od Sandre Afrike:

Instagram/marina_viskovic_official/printscreen Marina Visković

BONUS VIDEO:

"SVAKO TREBA DA RADI ŠTA OSEĆA, DOK NE POVREĐUJE DRUGU OSOBU!" Marina Visković o istopolnim brakovima: Ja sam libelarna Kurir televizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!