Svojom voljom ili ne, tek Severinino ime se malo-malo nađe uz neki skandal, a poslednji u nizu bio je onaj u kom je pevačica podelila prepisku sa mužem Jelene Karleuše na Instagramu. Kako je Duško Tošić kasnije objasnio, želeo je pevačicu da angažuje da mu peva na privatnoj proslavi na jahti.

Svakako jedan od najvećih je onaj koji se dogodio u maju 2004. godine kada je u javnost isplivao njen jedanaestominutni intimni snimak. Tako je čitav region imao priliku da vidi njen intimni odnos sa tadašnjim partnerom Milanom Lučićem, a sve je snimljeno na jednoj jahti.

Instagram/severina/printscreen severina

Da skandal bude veći, ona je u tom trenutku bila verena za Srećka Vargeka, dok je Lučić bio oženjen, a pisalo se i da mu je žena tada bila trudna, piše nova.rs.

Severina i Lučić vezu su, navodno, započeli 2000. godine, a raskinuli su je ubrzo nakon što je snimak njihovog se**ualnog odnosa završio u javnosti, kada je pevačica shvatila da on nikada neće napustiti svoju porodicu. Lučić se 2017. godine našao u centru još jednog skandala, kada je sa još nekoliko osoba uhapšen pod sumnjom da su višegodišnjim malverzacijama bespravno pribavili nekoliko miliona evra iz firmi u stečaju.

Evo kako on danas izgleda:

 BONUS VIDEO:

Severina TikTok/_severina_vuckovic

(MONDO/M.C.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!