Mlada pevačica Zorana Mićanović je gostujući u jednom podkastu nedavno otkrila koje su najveće mane njenog bivšeg dečka, MC Stojana.

"Uh... Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje", navela je Zorana, pa nastavila:

Instagram/zorana_micanovic_official ig

"Stidljiv je pred kamerama. Baš je stidljiv. Čak i ovako kad pričamo nešto, on stavi ruke preko lica, postidi se. Iako ima toliko godina - stidi se. Izbegava novinare, ne voli mnogo da priča pred kamerama. A treća... Za sada nisam uvidela neke mane, reći ću kada ih uvidim", priznala je Mićanovićeva kroz osmeh tada u podkastu "Bunker".

Instagram/mc_stojan/printscreen, Mondo/Stefan Stojanovi Mc Stojan

Tek sada, kada je pročitao ove reči, MC Stojan joj je javno odgovorio: "Naravno da volim sebe i da cenim sebe i da pucam od samopouzdanja, a da bi vas drugi cenili i poštovali, morate prvo da cenite, poštujete i volite sebe i naravno, da radite na sebi 24 sata",  napisao je u objavi reper.

BONUS VIDEO:

MC Stojan zapevao Zorani Sikter na rođendanu Kurir

 (Telegraf/MONDO/M.C.)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!