Javnost već danima bruji o incidentu u vili porodice Tošić na Dedinju kad je Jelena Karleuša prijavila policiji supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja. Iako je u jedinom javnom obraćanju povodom incidenta poručila da se nalazi u teškom periodu i da mora biti bolje, izgleda da je Jelena već uspela da nastavi dalje i zaboravi na nesuglasice sa suprugom.

Dokaz toj tvrdnji je to što je pevačica na svom zvaničnom Tiktok nalogu podelila stare snimke iz doba najveće ljubavi s Duškom, na kojima se njih dvoje ljube, grle i uživaju zajedno.

Snimak prati i tekst emotivne balade njene drugarice i koleginice Milice Pavlović "Praštaj". Ovaj Karleušin potez oduševio je mnoge njene pratioce koji navijaju za to da supružnici prevaziđu sve bračne probleme i nastave dalje. Bilo je i onih koji ne gledaju blagonaklono na ovo i smatraju da pevačica ne sme da pređe preko Duškovog fizičkog napada na nju i njenog prijatelja.

"I JK koja ripostuje ovaj video na Tiktoku. Vidi se da ga voli, samo je on kreten", glasi jedan od komentara na Iksu.

Jelena Karleuša i Duško Tošić TikTok/ninanebuninazemljii

Jelena je pre nekoliko meseci istakla da je sigurna da je Duško više ne voli, ali da ona njega i dalje voli, što je ovim snimkom iz dana najveće ljubavi još jednom i pokazala - "Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da... Mi smo u braku, ali je to brak pro forme. Ja sam Dušku sve oprostila šta je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Ne mogu da ne volim Duška zato što je on otac moje dece. On je najlepši muškarac u mom životu i život bih dala za njega. Kad bi neko krenuo na Duška, ja bih na metak stala. Ne na metak, na desetoricu, život bih dala za njega", istakla je JK pre nekoliko meseci za medije.

TikTok/karleusasuperstar/screenshot Jelena Karleuša, Duško Tošić

Stihovi pesme "Praštaj"

Ne daj na mene priča kad krene

Kada ti kažu "Beži od nje"

Hiljadu ljudi, hiljadu ćudi

Dah je ljubomore te

Ne daj na mene priča kad krene

Da sam kod tebe došla sa dna

Ime mi brani, uz mene stani

Ti si taj koji me zna

Praštaj sve moje mane i ne otvaraj rane

Ako nekome nisam odolela

Dragi, telo je slabo

Kažem srcu "barabo"

Ali samo sam tebe volela

Praštaj moje inate, kako drugi da shvate

Sebe samu nisam razumela

Jedan odlazi prvi

Ode s njim litar krvi

Ali bolje ja nisam umela

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša na Nedelji mode Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!