Milan Milošević, koji je se vratio na mesto voditelja Zadruge nakon što je dao otkaz, ima veliki broj fanova koji su ga zavoleli kroz ovaj rijaliti program. Da se verni pratioci rijalitija i te kako vežu za stanare imanja u Šimanovicima dobro je poznato svima, a to je na svojoj koži osetio i Milan.

Do njegovog broja, pre par godina došla je jedna bakica iz Švajcarske koja ga je pozvala i ostavila voditelja "Zadruge" u čudu zbog priznanja koliko ga je zavolela putem ekrana.

"Baka ima 72 godine, muž joj je preminuo pre deset godina i ona je sama, nikog nema, pa se vezala za voditelja. Čuli su se neko vreme, a onda mu je saopštila svoje namere da se upoznaju i da mu ostavi svoj stan u Sent Galenu od 60 kvadrata koji vredi oko 300.000 evra", ispričao je pre nekoliko godina izvor za "Star".

"Milan je prvo mislio da se bakica šali, ali kada je shvatio da je ona ozbiljna u svojim namerama poručio joj je da će se sastati kada se cela ova situacija oko korona virusa smiri", dodao je izvor pre par godina, a Milošević, začuđen što je cela priča dospela do medija, samo je kratko potvrdio ova saznanja.

"Ona me dosta podseća na moju mamu i njenu životnu priču. Zato sam se na neki način zbližio sa njom. U meni je videla sina kog nema. Samo da se ovo smiri, pa ću otići kod nje da se upoznamo", ispričao je voditelj tada, a šta se u međuvremenu desilo nije poznato. Milan je u više navrata govorio o teškom detinjstvu koje je imao i kako se njegova majka borila, ali i priznao da im je "svanulo kada je otac preminuo".

Instagram/milanmilosevic_official Milan Milošević

BONUS VIDEO:

Milan Milošević u Sceniranju BRUTALNO ISKRENO o mučnom detinjstvu Kurir

(Star/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!