Otkako je pazarila jahtu za koju je iskeširala vrtoglavih šest miliona evra, pevačica Lepa Brena gotovo čitavu letnju sezonu koristi kako bi uživala u plovidbi i obilaženju raznih morskih destinacija. Iako je u zasluženoj penziji, muzička zvezda i dalje drži koncerte širom sveta i uživa u druženju sa publikom, a kada stigne lepo vreme sebi da oduška jednim podužim odmorom na moru.

Omiljenu destinaciju, reklo bi se, nema. Ali, nije joj ni potrebna. Luksuznim plovilom obilazi sva mora ovog sveta.

Živojinovići jahtu doživljavaju kao drugi dom, budući da im je to "adresa" tokom letnjih meseci, a na njoj neretko ugoste i prijatelje, neke od najpoznatijih ličnosti u celom regionu. Ovogodišnju letnju sezonu na jahti Lepa Brena je otvorila kako i dolikuje, elegantno odevena i sa čašom šampanjca u ruci.

Ipak, društvo joj nisu pravili ni deca, ni suprug, već Emina Jahović: "Moja večna inspiracija. Kao žena, kao majka i kao zvezda", poručila je Emina, uz zajedničku fotografiju sa folk divom.

Instagram/yaemina Emina Jahović, Lepa Brena na jahti

Pogledajte Breninu i Bobinu luksuznu jahtu:

Facebook/Mirjana Antonovic, Instagram / lepabrenaa Brena jahta

BONUS VIDEO:

Lepa Brena i Čola napravili ludnicu na Kopaoniku Instagram/zdravko.colic

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!