Srpski glumacAleksandar Srećković Kubura godinama unazad sa svojim kumom pravi rakiju i vino, a u planu im je i da pokrenu privatni biznis. Na njegovom Instagramu se neretko nađu i slike zajedničkih poduhvata na kojima glumac otkriva koliko uživa u seoskim poslovima na svom imanju u selu Ratina.

Kubura je pokazivao kako peče rakiju, sprema zimnicu, seče drva, peče crvenu papriku, kosi travu... Gluma je otkrio ranje da u prestonicu dolazi samo zbog poslovnih obaveza, budući da mu mir mnogo više prija od gradske vreve.

"Uskoro bi trebalo da počnemo da pripremamo kajsije, jabuke, dunje i šljive za rakiju, ali i proizvodnju vina. Za jedno dve-tri godine planiram da sa kumom otvorim malu butik destileriju, a onda i vinariju, a u planu je i da napravimo etno-selo u Ratini, gde je ušće Zapadne Morave u Ibar. Osećam potrebu za mirnijim životom, životom koji nije lišen teškog rada već stresa. Fizički rad me jako opušta, pogotovo kada posle napora dobijem konkretan proizvod", rekao je Kubura jednom prilikom za domaće medije.

GLUMAC ZAMENIO GRAD SELOM! Kubura pobegao iz Beograda i sada se bavi POLJOPRIVREDOM: Objavio snimak i pohvalio se šta sve UME! instagram/kubura.kubura

Veći deo života proveo je na Vračaru, ali je priznao da je tempo života u centru glavnog grada počeo da mu smeta - "Došao sam '91. godine u Beograd i od tada sam na Vračaru. To mi je bilo omiljeno mesto, ali poslednjih deset godina to nije više tako. To mesto postaje mentalno surovo za život. Tražim polako nešto u široj okolini Beograda, nešto što će mi biti utočište, da mogu da nađem svoj mir. Sad su nakon korone cene skočile, ali ćemo nešto naći. Kuća ili stan, bitan mi je mir", rekao je jednom prilikom za "Blic" Kubura.

Instagram/kubura.kubura ig

Evo kako izgleda kada dohvati motornu testeru da sredi ogradu!

Košenje ograde instagram/kubura.kubura

BONUS VIDEO:

Ćerka poznatog voditelja otišla na selo i bere maline! Instagram

(Alo/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!