Zorana Mićanović ostavila je MC Stojana nakon što je saznala da ju je navodno prevario na Kipru.

Nakon raskida je otkazala nastupe do kraja meseca, a sadaStar piše i da nije htela da se javi bivšem dečku na telefon, zbog čea je on rešio da joj u pola noći bane ispred stana. MC Stojan je navodno vikao i lupao na vrata, zbog čega su komšije htele da zovu policiju.

"Zorana nije htela da se javi Stojanu na telefon, ma nije htela da ga ni čuje, ni vidi. On je zvao i njenog tatu i njene drugarice i molio ih da ga spoje sa njom, međutim, oni su mu rekli da će joj preneti, ali da toliko samo mogu da učine. On je nju preko poruke upozorio da će joj banuti na vrata ako mu se ne javi. Zorana se loše osećala i nije izlazila iz stana kada je malo posle ponoći čula dreku ispred vrata i zvono. Stojan je bio uporan da mu otvori, ali se ona pravila kao da nije u stanu jer se nadala da će tako brže otići", rekao je neimenovani izvor i dodao:

Instagram/zorana_micanovic_official ig

"On je govorio da zna da je u stanu i da se neće pomeriti dok mu ne otvori. Zorana je nije htela uopšte da mu se obrati, nastavila je da se pravi da nije tu. Zatim je čula komšije koje se svađaju sa Stojanom jer remeti javni red i mir, probudio je ljude. Što je najgore, Stojan ne pije, trezan je sve to napravio. Onda vam je jasno koliko se zaljubio. Zorana je kada je čula raspravu izašla i rekla mu je da nestane i izvinjavala se komšijama. Međutim, neko je pozvao policiju koja je stigla i koja je tražila Stojanu dokumenta. Zorana je rekla da ga oni opomenu i da napusti zgradu. Tako je i bilo, izašao je sa policijom, ali na sreću samo je dobio usmenu opomenu", rekao je izvor blizak pevačici.

Reper je na društvenim mrežama objavio i snimak na kojem tvrdi da je priveden u Hrvatskoj - "I opet sam priveden u Hrvatskoj", poručio je u snimku Stojan, koji je potom snimao policijsku stanicu oko sebe.

MC Stojan priveden Instagram/mc_stojan

U jednom trenutku snimio je i svoj skupoceni sat na ruci, marke roleks, koji je pokazivao da je u tom trenutku bilo oko 15.30 časova. Kao lokaciju snimka stavio je granični prelaz Bajakovo.

BONUS VIDEO:

MC Stojan priveden u Hrvatskoj Instagram/mc_stojan

(Star, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!