Ana Nikolić je najsvežijim objavama napravila pravu buru na društvenim mrežama. Dok neki smatraju da se pevačica slikala u Londonu ispred crvene govornice i tokom šopinga u engleskoj prestonici, mnogi su brzo zaključili da su slike fotošopirane.

  "Ana Nikolić koja se fotošopirala u Londonu je sve što treba da vidite danas", napisao je jedan korisnik mreže "X". 

Na instagramu je usledila polemika, bilo je onih koji su je branili: "Ne budtie ljubomorni prava je!", "Hejteri će reći da je fotošop", dok su drugi ukazivali na očiglednu doradu slika: "Foto editor 1/1", "Ko god da je radio mogao je malo bolje".

Momak koji se pojavljuje sa Anom na nekoliko njenih poslednjih slika, na svom Instagram nalogu je uz objavu odgvovorio svima: "Tek će da gori".


Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

Ana Nikolić pravi akrobacije u gradu Instagram/ananikolicofficial

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!