Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović osnovali su Fondaciju "Porodica", a onda se Nikola upustio u svoj prvi humanitarni podvig, hodočašće do manastira Svetog Nektarija u Egini. Tokom njegovog pešačenja do manastira, koje je trajalo mesec dana na račun Fondacije uplaćeno je 42 miliona dinara.

Nije prošlo ni mesec dana od kako se Nikola vratio iz Grčke, a već je pokrenuo novu humanitarnu akciju. Naime, pevač je patike u kojima je hodao od Hrama Svetog Save u Beogradu do Egine u Grčkoj stavio na licitaciju.

Nikola Rokvić patike
Printscreen Instagram 

"Dok završavamo papirologiju i nabavku svih potrebnih aparata za koje smo prikupili sredstva, još jedna akcija je pred nama! Ovaj put humanitarno licitiramo, za dečiju radost! Licitacija će trajati 7 dana kada ćemo proglasiti pobednika, kome ćemo lično uručiti ovaj nesvakidašnji "trofej" sa puta. Početna cena je 1.120 evra",  napisao je Nikola na svom Instagram nalogu.

IG nikolarokvic Nikola Rokvić

Samo dva dana kasnije od momenta otvararanja licitacije, Rokvić se pohvalio da su patike već dostigle cenu od 3.000 evra. "Pozivam sve pojedince, firme, moje prijatelje da se priključe i nastave da licitiraju i da tako pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija",  rekao je Nikola i podsetio da licitacija traje još pet dana.

BONUS VIDEO:

Nikola Rokvić se ukrcao na trajekt Kurir

(Blic/MONDO/M.C.) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!