Marija Mikić jedna je od najlepših pevačica na javnoj sceni, a od početka svoje muzičke karijere nekoliko puta je menjala imidž.

Publika ju je upoznala kao simpatičnu bucku sa nestvarnom energijom. Imala je smeđu, dugu kosu, a moćnim glasom oduševilaje je sve. 

Nakon toga ona je rešila da se ofarba u plavo, a tom stilu ostala je duže vreme dosledna. Međutim, pevačica je i drastično smršala, a mnogi su primetili i određene promene na njenom licu.  

Marija Mikić na početku karijere
Printscreen/YouTube 

Ona je o svojim korekcijama otvoreno govorila u emisiji "One on one" na IDJTV, zbog čega su je mnogi pohvalili s obzirom da zvezde mahom kriju ono što su radile na svom telu ili licu.

"Vidim da sve to zanima. Radila sam usta, jako malo i pokajala sam se zbog toga", rekla je ona.

"Takođe, radila sam podočnjake, od umora su mi se napravili. To nije ništa strašno, postoji jedan špric koji popuni sve neravnine, i to radim na svakih šest meseci", dodala je pevačica.

Marija Mikić na početku karijere.
Printscreen/YouTube 

Pevačica je promenila i stil šminkanja i oblačenja, ali nema problem da se fotografiše i bez šminke.

Pročitajte još: MARIJA MIKIĆ VIŠE NE LIČI NA SEBE! Pevačica se prepolovila i postala plavuša, a svi komentarišu samo jedno! FOTO

Instagram/wwwmarijamikiccom/printscreen Marija Mikić

Bonus video:

Marija Mikić iskreno o trudnoći, ali i o tome koliko je osetljiva: Pokazala telefon i fotku kako je plakala Kurir televizija

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!