Ivan Gavrilović, koji je dobio batine kada je muvao devojku kriminalca, ispričao je da je sa Nenadom Kneževićem Knezom menjao devojke. Popularni denser je izneo šokantne detalje iz svog života i bez dlake na jeziku ispričao detalje besanih i burnih noći.

Takođe je priznao da mu se nikada nije dogodilo da ga neka devojka odbije. Ivan kaže da su mu na svako koraku prilazile žene: "Bili smo jako popularni. Uvek sam svirao gitaru još u školskom dvorištu. Nije mi se desilo da me neka devojka odbije. Jedino moja žena i znao sam da je ona ta. Inače generalno, nikad nije bilo šanse da me neka odbije. Ko će da te odbije, to nije moguće! Mi smo pravili haos", istakao je Ivan, pa dodao:

"Knez i ja odemo, po dva tri dana i menjamo se! Zakažemo jednu u jedan, drugu u dva. Zatim u tri i sve tako. Mi nismo nalazili devojke, one su nas! Pratile su nas po nastupima, gde živimo, šta radimo… I onda bude, šta bude…", priznao je pevač.

knez
Kurir TV screenshot 

Gavrilović je na muzičkoj sceni već decenijama, a kroz godine rada osetio je sve prednosti, ali i one mračne strane popularnosti. Neretko je u medijima govorio o devedesetima, a svi pamte pesmu "200 na sat" koja je tada harala muzičkim listama. Često je govorio o novcu koji je zarađivao, ali i druženju sa Marijom Milošević, ćerkom Slobodana Miloševića i Mire Marković.

Ispričao je i kako Araknu niko nije smeo da kaže "neću" - "U tim devedesetima svi smo bili vezani za te ljude sa druge strane zakona. Bilo je neminovno da ih sretneš. Dešavalo se recimo, Šljuka koji je bio sa Zvezdare, Aco Pejović mu je bio burazer, pa ja razgovaram sa Džejem i on posle bane u Beograd. Uvek je bilo tu ljudi, posebno u ono vreme, sa one strane zakona. Tada je bilo jako bitno da imaš zaštitu te vrste", rekao je Gavrilović gostujući u emisiji na Kurir televiziji i dodao:

"Na primer ako te Arkan pozove, na Cecin koncert, on nam kaže vi dođite za svaki slučaj da napunite Pionir. Podrazumeva se da ćemo da dođemo, ne možeš u tom momentu da kažeš Arkanu 'neću', bio bi mentol! Imali smo hiljadu turneja gde neko može da te "zezne". Neko stane iza tebe, kaže oni su moji momci... Ko god je poštovao kodeks nije imao problem".

YouTube/Grand Magazin Tv Grand Ivan Gavrilović

BONUS VIDEO:

IVAN GAVRILOVIĆ JE OD OVOG PEVAČA NAPRAVIO ZVEZDU: Plesao je sa mnom, dugovali mu pare za nastupe, PA SMO SE OVAKO ODUŽILI!  Kurir televizija

(Hypetv/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!