Maca Diskrecija, starleta koju smo upoznali u rijalitiju Parovi, a potom gledali i u Pinkovoj Zadruzi, objavila je video na svom Jutjub kanalu u kojem je otkrila da je ponovo napravila skandal na letovanju.

Prošle godine je zamalo nadrljala zbog maloletnika u bazenu, a ove zbog golotinje na terasi. Maca Diskrecija odmara u Španiji, zbog čega je rešila da par kadrova iz ove zemlje završi i na njenom nalogu na Onlifensu.

Snimala se na terasi hotela u kojem je odsela, da bi potom shvatila da sa okolnih terasa "izviruju glave", a komšije gledaju u golu Macu Diskreciju.

"Ja se snimam za OF, nisam imala na sebi ništa osim samodržećih čarapa, a komšije gledaju. Videlo mi se sve. Baš su se nagledali. Tako da, uspela sam opet da napravim skandal, rekla je Maca u novom snimku i pokazala terasu na kojoj je na kraju morala da prekine snimanje "da Španci ne bi preskakali" da dođu do nje:

maca2.jpg
YouTube/Macastar 

 BONUS VIDEO:

Maca Diskrecija Tweet/Kai

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!