Srbija danas igra protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu, a objektivi kamera su pre početka meča bili upereni u tribine.

Videli smo da Anastasija Ražnatović za reprezentaciju i supruga Nemanju Gudelja navija uz majku Cecu i svekrvu Oliveru, čuli šta trešti iz svlačionice Srbije, ali i "izračunali" koliko je novca ima lepa manekenka Sofija Milošević potrošila na skupoceni nakit koji je nosila na sebi uz dres reprezentacije.

Ono što je takođe bitno jeste to što je Sofija na tribinama uz porodicu Luke Jovića i da je tu i Jovićeva starija sestra Milijana.

MN Press Sofija Milošević

Luka Jović je nekoliko puta do sada rekao da je pored Sofije ona njegova najveća podrška i ponosna je na svaki njegov uspeh, ali i da je on bio najsrećniji kada je Milijana pobedila tešku bolest. Ova zanosna brineta trenutno živi u Beogradu, ali kada god joj to vreme i obaveze dozvole otputuje kod brata i njegove mečeve neretko isprati sa tribina.

Bila je u Kataru sa svojom jačom polovinom, ali njeni pratioci, osim laskavih komentara na račun figure u bikiniju, ostavljaju i one koji se tiču njenih bratanaca - Milijana neretko objavljuje slike sinova svog brata, a pratioci joj čestitaju na odnosima koje čuva i sa Lukinim sinom iz prvog braka i pišu "niko nema ovako zgodnu tetku":

Instagram/milla_jovic ig


Luka je pre nekoliko godina otkrio da se njegova starija sestra borila sa leukemijom, koju je pobedila, a to je bio najteži trenutak u životima cele porodice Jović. "Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao 9 ili 10 godina, starija sesta je bila ozbiljno bolesna, to je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju, bila je jako dugo u bolnici. Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena, živeo sam sa tatom i dedom, išao u Zvezdu, dok je mama bila uz sestru", ispričao je Luka jednom prilikom i dodao:

"Bilo je to teško vreme, ali ono čega se najviše sećam je osećaj odlaska kući u Batar posle utakmica sa Zvezdom. Jednog dana, dok me je tata vozio kući sa treninga, stao je i pokupio ujaka i rođaka. Nisam znao šta se dešava, ali onda sam shvatio da imamo veliko slavlje. Otišli smo kući i sestra je imala papirnu kapu koja je ličila na rođendansku. Rekli su joj da je izlečena i taj nestvaran osećaj se teško može opisati, kad znaš da je sve u redu, jer smo svi bili prestravljeni jako dugo", otvorio je dušu tada Luka.

BONUS VIDEO:

Ovacije za Novaka Đokovića na Alijanc areni Kurir