Severina Vučković našla se u centru pažnje zbog prepiski s Duškom Tošićem koje su dospele do javnosti, a svojevremeno je pukla bruka u celom regionu kada je isplivao njen intimni snimak s jahte o kom je kasnije govorila. Kako je jednom prilikom izjavila ona je ubeđena da njen "onaj" film niko nikada nije gledao, a Kristijan Golubović iskoristio ga je kao primer dok je govorio o današnjem društvu i sistemu vrednosti za koji je istakao da je poremećen.

"Je l' Severina zaglaba onoga na jahti? Još je Srbi ženili ovde. I to biznismen i fudbaler. Pa gde češ bre?! Pa video si je da glaba tamo na jahtama, vidiš da nije pevačica nego pu*ačica. I kažu dobila je na ceni, te Dara Bubamara, te Karleuša, te ova, te ona. E zato je sistem vrednosti pao. Ja evo govorim i na svom primeru. Kristina Spalević, sadašnja moja devojka, došla je da se promoviše kao pevačica. Dobro se ispromovisala – 24 časa smo se drndali javno, ja prevario ženu. I onda ona kaže kako je to uradila iz ljubavi i kako se ne kaje. Pa trebalo bi da se kaješ", rekao je Kristijan koji je dana su srećnoj zajednici s Kristinom Spalević koju je upoznao tokom boravka u rijalitiju i koja mu je podarila dva sina.

O tome kakve ga devojke spopadaju, pa čak i sad kad je u vezi, Kristijan je slikovito opisao: "Pisala mi jedna na Instagramu da li mogu da joj uživo dokažem ono što sam izjavio da s*ksom skidam kilograme. Kristina uzme moj telefon i odgovori da ne mogu, jer ona trenutno skida tako kilograme. I sad ta devojka umesto da odustane, ona napiše: 'nema veze, može i trojka, važno je da se skidaju kilogrami'. Eto sa kakvim ja ženama imam posla. Kad meni klinka od 17-18 godina pošalje masturbaciju krastavcem. Maloletno dete to pošalje čiči od 50 godina. Bez obzira što ja dobro izgledam. Šta ja treba da radim? Treba da se nađem sa njom da ja budem taj krastavac? Ja je proverim i ispostavi se da joj majka radi u tužilaštvu, brat neki rukometaš. Šta je bre ovo?!".

kristijan golubović
Kurir TV 

Severina je bila u braku s "kraljem bakra", Milanom Popovićem, kog je upoznala dok je pevala na proslavi povodom njegovog rođendana. Nakon kratke veze, Milan je pevačicu verio, a ubrzo nakon toga Severina je rodila sina Aleksandra. Ipak, godinu dana nakon njegovog rođenja, Severina i Milan su se rastali i vodili sudkse borbe oko starateljstva.

Nakon razvoda od Milana, Severina se nije upuštala u veze, sve dok nije upoznala Igora Kojića, sina Dragana Kojića Kebe. 2015. godine Severina se udala, a ovom paru koji je bio šest godina u braku nije smetala ni razlika od 15 godina, dok je ljubav trajala slovili su za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih. Tokom braka vredno je radila na svojoj karijeri, dok je posao njenog muža Igora bio da joj pruža nesebičnu podršku. On ju je verno pratio na koncertima i turnejama. Iako se činilo da je našla srodnu dušu, usledio je krah. Severina i Igor su se razveli 19. avgusta 2021. godine u Zagrebu.

Instagram/severina/printscreen Severina

BONUS VIDEO:

severina instagram/severina

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!