Sestra Milice Zavetnice je poznata glumica, Mirjana Mira Đurđević, poznata po fantastičnim ulogama u pozoirišnim predstavama i hit serijama "Radio Mileva" i "Porodično blago".

Političarka Milica Đurđević Stamenkovski u žiži je interesovanja javnosti već godinama, a mnogi ne znaju da joj je sestra poznata glumica! Njihov otac, Rajko Đurđević koji je preminuo pre dve godine, dobio je najpre Mirjanu 1977. godine, a potom sa drugom ženom Milicu, 1990. godine. 

Milica je nedavno krstila svoje sinove blizance Strahinju i Vukašina u Hramu Svetog Save. Koliko je za decu vezana, govori i Mirjanina objava koja je uz sliku jednog od dečaka napisala: "Moj sin Strahinja sa njegovom vevericom Gocom koju sam mu pazarila na vašaru u Mačvi kad se rodio", što je navelo mnoge da se zapitaju da li je Mirjana tajno dobila dete, pa su krenule i čestitke.

Milica Đurđević Stamenkovski je u braku sa Stefanom od 2017. godine kada su se venčali u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu. Ministarka je nedavno otvoreno pričala o svojoj borbi za potomstvo i vantelesnoj oplodnji.

"Borba da se stvori novi život je najvažnija koja postoji. To je smisao svega. Ljudi treba da se ohrabre, ne treba da očajavaju, to ne sme više da bude tabu tema", rekla je Đurđević Stamenkovski.

Youtube/printscreen/Suzana Đorđević, YouTube/Printscreen/NOVA S Milica Đurđević

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

Milica Đurđević Stamenkovski krsti sinove Kurir televizija

(MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!