Bivša voditeljka i manekenka Katarina Vučetić danas je udata za bivšeg dečka voditeljke Rade Radenović, a javnost ju je upoznala tokom takmičenja u rijaliti programu Survivor pre skoro 15 godina.

Katarina, koja važi za jednu od najlepših žena na Balkanu, nakon takmičenja u rijalitiju se povukla iz javnosti. Pre 11 godina se udala za svog najboljeg prijatelja, građevinskog investitora Darka Manojlovića.

Katarina i Darko su skoro petnaest godina bili nerazdvojni prijatelji i savetnici koji su često međusobno osmišljavali venčanja na kojima je trebalo i da ukrste kumstva. Iz prijateljstva rodila ljubav i par se verio, a onda i stao na ludi kamen.

Katarina Vučetić
Instagram/grofica_di_milutovac/screenshot 

"Darko i ja razveli smo se u septembru 2019, posle sedam godina braka. Jednostavno, naši pogledi na život postali su toliko različiti da smo shvatili da svako treba da krene svojim putem. Naravno, ne kaže se tek tako da je na skali stresova razvod odmah iza smrti voljene osobe. Ni meni nije bilo lako, ali kad si psihički spreman za neki korak, onda ga lakše učiniš", govorila je Katarina svojevremeno.

Nakon toga je u njen život ušao sadašnji suprug Predrag Ilić, bivši dečko voditeljke Rade Radenović.

Katarina Vučetić
Instagram/ grofica_di_milutovac/screenshot 

 "U stvari, on nas je upoznao još 2013, ali sam ja tada bila pred udajom, pa sam muškarce posmatrala potpuno drugačije. Kad je saznao da sam se razvela, Filgud se odmah dao u akciju, a ja se čak nisam setila da nas je već upoznao. (smeh) Kad sam krenula od kuće, pomislila sam „ma, idem na sat vremena“, a ostadosmo skoro šest sati. (smeh) Malo pomalo, postajali smo sve bliži. Onda sam shvatila da mi je Peđa vratio veru u ljubav. Možda je preterano reći da sam je izgubila, ali kad nekome bezrezervno veruješ i misliš da je to što imate zauvek, a onda se sve sruši, normalno je da postaneš mnogo oprezniji. Međutim, Bog sve postavi na svoje mesto", rekla je Katarina u jednom intervjuu.

Katarina Vučetić
Instagram/grofica_di_milutovac/screenshot 

Oni su 2021. dobili su sina, kojem su dali staro srpsko ime Vukman.

Katarina je u julu 2008. godine, dospela je u centar medijske pažnje nakon što je spasila život čoveku koji je želeo da skoči sa Brankovog mosta

(Blic, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!