Prezenterka vremenske prognoze na Pink televiziji Marija Egelja, pre dve godine je izgovorila sudbonosno da suprugu Aleksandru.

Par se od tada ostvario i u ulozi roditelja, a Marija neretko na društvenim mrežama objavi slike iz porodičnog doma na kojima su njeni najvažniji muškarci. Sada je, na dvogodišnjicu braka objavila sliku s venčanja i emotivnu poruku posvećenu suprugu, koja je ipak na kraju nasmejala sve njene pratioce:

"Aleksandre, dušo moja i u dobru i u zlu. Brak nam je takav da ga nijednom za 2 godine nisam nazvala punim imenom (iako mi je to najlepse muško ime) pa makar da napisem ovde. A na dobro i zlo, gledam kao stvari koje su normalne u svačijem životu, prolazne, prihvatljive, i kada je dobro proći će i kada je manje dobro, proći će koliko god teško bilo Bitno je da ljubav, poštovanje i podrška ostaju, i jačaju. Volite se i čuvajte.

A godišnjica nam je takva da je gospodin na evropskom prvenstvu, a ja kod kuće s malim gospodinom, fudbal rules. Zaprati za jos bracnih (ne)saveta".

Ovako izgleda Marijin suprug:

Instagram/Marija.Egelja Marija Egelja muž

 BONUS VIDEO:

Marija Egelja  Instagram/marija.egelja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!