Legendarni jugoslovenski košarkaš Dragan Kapičić preminuo je u 76. godini, a iza sebe je ostavio suprugu Slobodanku Bebu Žugić i sinove Stefana i Filipa Kapičića. 

Koliko je poznato, Stefan je trenutno u Americi gde je snimio treći deo "Dedpula". On se ponovo našao u ulozi Kolosa, baš kao i u prethodnim nastacima, lika poznatog po nadljudskoj snazi i izdržljivosti, sa sposobnošću da transformiše svoje telo u čelik. 

Stefan Kapičić je zvezda u Holivudu
ATA Images/Antonio Ahel 

"Prošlo je skoro 10 godina otkako sam dobio ulogu Kolosa u filmu 'Dedpul', što mi je na svojevrstan način obeležilo život i otvorilo mnoga vrata. Igrajući tu ulogu, ostvario se jedan od mojih snova: spojio sam dve svoje velike strasti - prema stripu i prema glumi", rekao je glumac koji je jedan od retkih Srba koji je uspeo u Holivudu.

On je inače dugo sa hrvatskom manekenkom Ivanom Horvat, a venčali su se 2017. godine. Tri godine kasnije su dobili sina Ivana, a potom i drugog sina Sebastijana 2023. godine. Žive u Los Anđelesu, gde Kapičić gradi holivudsku karijeru.

Kada je reč o njegovom bratu Filipu, o njemu se ništa ne zna u javnosti s obzirom da svoj privatni život krije. 

Sa druge strane, ništa drugačije nije ni sa lepom Bebom Žugić, iako je svojevremeno bila zvezda stare Juge kada je snimala "Otpisane". Jedna od najlepših žena je filmska i pozorišna glumica, ali njeno ime verovatno je danas manje poznato široj javnosti iz razloga što se povukla sa scene kada je zasnovala porodicu sa Draganom Kapičićem

Dragan i Beba zavoleli su se tokom jednom letovanja.

"Sa mojom ženom Bebom bilo je drugačije. U vreme apsolutne popularnosti, poslao sam joj poruku po jednom drugu, ali nije reagovala kako sam očekivao. Nije imala pojma ko sam, jer je nijedan sport nije zanimao. Posle nekoliko meseci, ipak mi je prišla. Bilo je to 1969, i od tada više nikada se nismo rastali" - ispričao je svojevremeno Kapičić za Novosti.

Beba je žrtvovala karijeru zbog porodice.

"Ona je napustila glumačku karijeru i angažman u Ateljeu da bi bila sa mnom u Zagrebu gde nikoga nije poznavala. Tamo sam služio vojsku, teško sam to podneo. Od prvih dana naše veze toliko je bila uz mene i imala potrebu za mnom, da mi to i danas znači gotovo abnormalno - kao smisao celog života", ispričao je sportista. 

Bonus video:

PROZIVAJU ŽENU NOVOG DŽEJMSA BONDA TikTok/pastabianxo

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!