Pevač Zdravko Čolić je proteklog vikenda bio specijalni gost na venčanju sina jednog biznismena koje je organizovano u jednom beogradskom restoranu.

Iako ne peva često na privatnim proslavama, Čola je pristao da uveliča slavlje para koji pravi prve korake u zajedničkom životu, a nakon dogovora s porodicama mladenaca pristao je da nastupi kao specijalni gost. Zdravko je navodno za ovaj angažman, koji je trajao 45 minuta, zaradio čak 45.000 evra.

"Čola može da bira gde će da nastupa. On ne praktikuje da peva na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uslove, koji su mladenci i njihove porodice ispunile bez reči, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok peva, da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima... Za 45 minuta tražio je 45.000 evra i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pesmu "Tebe čuvam za kraj" odigran je i prvi ples. Pevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili razneženi dok je izvodio pesmu "Ti si mi u krvi". Odmah nakon nastupa u pratnji obezbeđenja restorana napustio je lokal", rekao je izvor sa lica mesta.

ATA Images/Antonio Ahel Skoplje

Pored njega, svatove su zabavljali i folkeri - Violeta Viki Miljković i Radiša Trajković Đani, koji su atmosferu doveli do vrhunca, a za to su, pored honorara, bili nagrađeni i odličnim bakšišom, koji Čolić nije uzimao.

BONUS VIDEO:

Zdravko Čolić specijalni gost na koncertu Dina Merlina Kurir

(Kurir, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!