Poznata pevačica Senida Hajdarpašić vredno radi i nastupa širom regiona, te važi i za jednu od najpopularnijih na muzičkoj sceni.

O njenom pivatnom životu se malo toga zna, a nedavno se pojavila informacija da je rođaka Edisa Agića koji je učestvovao u takmičenju "Zvezde Granda". Ona je otkrila da li je u kontaktu sa Edisom, kao i kakvi su odnosi u njenoj porodici.

"Zapravo, njegov deda i moj deda su braća. Bliski smo. U Crnoj Gori su svi bliski, iako je ne znam koje je koleno, oni kažu jako blizak... (smeh). Divan je dečko", dodala je ona.

"Nisam ni znala da peva. Pre par godina sam tek saznala da voli muziku, posle sam ga videla u emisiji. Nisam znala da je takav vokal. Čuli smo se i videli nedavno u Podgorici", istakla je Senidah.

Edis je, inače, svojevremeno o pevačici za "Grand" pričao:

"Ja to nisam krio, samo nisam mahao informacijom da mi je Senida sestra. Jednostavno nisam želeo da gradim svoj put preko tuđeg imena, iako mi je Senida sestra od tetke, moj i njen deda su rođena braća. Ranije je bilo više prilika da se viđamo i bili smo bliži. Ona sada živi preko, na turneji je stalno, pa se slabije i viđamo. Ranije, kad god se okupimo, bilo je i prilike da pričamo o muzici."

Instagram/edisagic.official/screenshot Edis Agić

 BONUS VIDEO:

Milica Pavlovic na kolenima u Zagrebu Goran Kovacic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Telegraf/ K.B.)