Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno se nalazi u Nemačkoj, gde će večeras igrati treći meč u okviru grupne faze Evropskog prvenstva. Dok igrači čekaju da istrče na teren u 21 čas, navijači pletu kolce na Marijenplacu, a osim o atmosferi u Nemačkoj, priča se i o lepoticama koje su najveća podrška našim Orlovima.

Videli smo lepše polovine većine naših reprezentativaca, a sada je red na lepu Nataliju, verenicu Sergeja Milinkovića Savića, koja mami pažnju pratilaca ne samo izvajanom figurom, već i prodorno plavim očima.

Natalija Ilić
Instagram/ natalija_ilic_ 

O Nataliji se vrlo malo zna, osim da je iz Novog Sada i da je završila medicinu. Ono što se može zaključiti sa fotografija sa njenog profila na Instagramu jeste da je ljubitelj putovanja i konja i da voli da posećuje dobre restorane, a mnogi ostavljaju komentare i da je jedna od najlepših žena srpskih fudbalera.

O Nataliji Ilić je pisao i britanski tabloid San, koji je pored slika preuzetih s njenog Instagrama napisao "ubrza puls, ali nema veze, pošto je doktorka, pa može da te leči".

natalija
The Sun printscreen 

Natalija i Sergej imaju ćerkicu, koju ponosna mama često pokazuje na pomenutoj društvenoj mreži.

Pogledajte slike:

Instagram/natalija_ilic_ ig

 BONUS VIDEO:

Dajte Dance da se igramo u kafiću MONDO/Milutin Vujičić