Slušaj vest

Ervin Mujaković, bivši finalista Velikog Brata, uselio se 2015. godine u Kuću na Košutnjaku i isto veče imao odnose pred kamerama. Tada je u profilu rekao da radi kao menadžer solarijuma u Sarajevu, a javnost nije imala prilike da ga vidi sve do 2020. kada je ušao u Zadrugu.

Tada se hvalio da je spavao sa 550 žena, a nedugo nakon izlaska iz rijalitija, zadesile su ga tragedije. Prvo mu je umrla majka za koju je bio jako vezan, a onda je 2022. godine u teretani imao nezgodu zbog koje je ostao nepokretan.

"Početkom 2022. godine ostao sam nepokretan. Zbog jako teške povrede u teretani, imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu te godine nepokretan i posećivao sam bolnice. Bio sam u jakim bolovima pa celu tu godinu nisam trenirao. Odnedavno sam ponovno u treningu, ali sa slabijim intezitetom. Trenutno sam na kilaži između 141-146kg dobre forme", rekao je Ervin, koji je već neko vreme u vezi sa bivšom mis Slovenije.

"Za par meseci bit će 4 godine srećne veze. Devojka je bivša mis Slovenije. Poslovna je i jako uspešna žena. Bavi se estetikom, kozmetikom i dermatologijom. Upoznali smo se u Sarajevu. Tamo je imala predavanja raznim salonima i osobama iz te branše. Pored izgleda, osvojila me iskrenošću i pozitivnim stavom', rekao je Ervin koji je otkrio i da li planira uskoro da se ženi:

"Već nekoliko godina živimo zajedno, nismo se još verili ali svakako planiramo u bliskoj budućnosti. Prvo veridba, a onda sve ostalo".

Ovako on sad izgleda:

YouTube/Veliki Brat Live Ervin Mujaković

 BONUS VIDEO:

NJIH DVE SU MAKSIMALNO ISKORISTILE UČEŠĆE U RIJALITIJU! Jedna kupila stan i ima 25 zanimanja, druga dobro zarađuje od jutjuba Kurir teleivizija

(Story.hr/MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!