Nekadašnji "Džejms Bond" se baš odomaćio u Beogradu. Engleski glumac Pirs Brosnan, koji je svojevremenio tumačio i lik čuvenog britanskog tajnog agenta, došao je u prestonicu Srbije još sredinom maja kako bi ovde snimao film "The November Man".

Engleski glumac se dobro oseća u Beogradu, o čemu svedoče i česte vesti i fotografije kako se provodi po restoranima, bio je na otvaranju kluba "Ke pasa", a igrao je u golf u društvu poznatih beogradskih biznismena.

Kamera novinske agencije Tanjug u utorak ga je snimila kako izlazi iz restorana u kojem se družio sa modnom dizajnerkom Draganom Ognjenović.

Nedaleko od mesta gde je Brosnan bio sa beogradskom kreatorkom, sedeo je Ekrem Jevrić, senzacija kanala YouTube i učesnik rijalitija Farma (dva puta).Ekrem je bio u društvu prijatelja pobednika Farme 4 Sulejmana Mema Haljevca, koji mu je "suflirao" šta da kaže u kameru Tanjuga.

"Hvala, Beograde! Puno hvala Beogradu, dobar narod, volim predsednika i sve građane", rekao je Ekrem, a onda ispio 'ladno pivce. Iz flaše.

Ekrem je tokom Farme 4 imao nekoliko ispada, pa je tako jednom prilikom pozdravio "predsednika Kosova", a o Đurđevdanu, jednoj od najvećih srpskih slava je rekao da "to nije nikakav praznik".

Imao je i "minijaturu" u vezi sa najboljim srpskim teniserom svih vremena i akuelnim brojem 1 "belog sporta" Novaku Đokoviću.