GalerijaBijonse za medalju!  Bijonse, pa 99 nebitnih...

Magazin "Forbs" objavio godišnju listu sto najmoćnijih javnih ličnosti na svetu koja kombinuje zaradu, popularnost i pojavljivanje u medijima.

Na samom vrhu je pevačica koja je nedavno otpočela svetsku turneju sa suprugom Jay Z-jem i koja je na svojoj nedavno završenoj turneji zaradila 2,4 miliona dolara po nastupu (održala je 95 koncerata!). Inače, Bijonse je u periodu od 1. juna 2013. do 1. juna 2014. godine zaradila 115 miliona dolara!

Bijonse na ovoj listi slede LeBron Džejms, Dr Dre i Opra Vinfri.

Osim što je Bijonse proglašena za najmoćniju poznatu ličnost, pokupila je titulu i u kategoriji žena i parova.

Njen suprug, nedavno pretučeni Jay Z nalazi se na šestom mestu ove liste, sa zaradom od 60 miliona dolara od svog poslednjeg albuma "Magna Carta", etikete Roc Nation i "privatnog biznisa".

Drugo mesto na listi zauueo je košarkaš LeBron Džejms, koji je u protekloj godini zaradio 72 miliona dolara, a da nije sve u parama, govori slučaj trećeplasiranog Dr Dre-a koji je za 365 dana zaradio "masivnih" 620 miliona dolara! Više nego iko u istoriji "Forbsove" selebriti liste.

Zašto? Ne znamo, ali da Bijonse vlada svetom, vlada!

Videorun the world

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.