Diže automobile, avione i kamione u vazduh, razbija zločinačke organizacije na "paramparčad", a ne može ni rutinsku kontrolu da prođe kada se pogrešno spakuje ...

Šalu na stranu, nekadašnji tajni agent 007 glumac Pirs Brosnan, zaustavljen je na aerodromu Burlington u Vermontu, nakon što je kod njega tokom rutinske kontrole pronađen lovački nož.

Noževi i ostali oštri predmeti se mogu poneti, ali moraju biti u torbama koje prolaze kontrolu na aerodromu, a Brosnan je nož držao u ručnom prtljagu.

Pirs je pokušao da se dogovori sa službenikom obezbeđenja na aerodromu, ali je ipak odveden na dodatni razgovor, nakon čega mu je dozvoljeno da nastavi put.

Brosnan je igrao čuvenog tajnog agenta u filmovima "GoldenEye", "Tomorrow Never Dies", "The World Is Not Enough" i "Die Another Day", nakon čega ga je zamenio glumac Danijel Krejg 2005. godine.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.