undefined Lindzi Lohan i verenik Egor

Lindzi Lohan je navodno u "ozbiljnoj" vezi sa Denis Papajorgosu, "muškarcem koji ju je spasio" od nasilnog i turbulentnog odnosa sa bivšim verenikom Egorom Tarabasovim.

RUSKI MILIONER POKUŠAO DA JE UBIJE?!

Glumica je u julu prekinula odnose sa Egorom nakon serije javnih incidenata, a "The Sun" prenosi da je u tom periodu na Mikonosu dok je još bila sa ruskim biznismenom upoznala novu ljubav - Grka Denisa!

Nakon što su uslikani zajedno na grčkom ostrvu prošle nedelje, Lindzi i vlasnik restorana navodno počinju ozbiljniji odnos, koji se iz prijateljstva pretvorio u romansu.

"Egor je pokazao svoje prave boje, a Denis takođe kada je bio tu da joj pomogne. Lindzi ističe da ima ozbiljne namere sa njim i naziva ga muškarcem koji ju je spasio od Egora. Upoznali su se pod čudnim okolnostima, ali se Lindzi nada da je to početak jedne mnogo zdravije veze", rekao je izvor za "The Sun".

KAD ONA POLUDI, BOLJE BEŽ'TE!

Ovaj medij čak tvrdi da je Denis raskinuo sa dugogodišnjom devojkom i manekenkom Noel Koutra da bi bio sa Lindzi...

undefined Lindzi Lohan - novi dečko

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.