undefined slike

Samo dan nakon što je policija Los Anđelesa demantovala da je glumac pod istragom zbog navodnog zlostavljanja dece koju ima sa Anđelinom Džoli, FBI se po službenoj dužnosti umešao u slučaj.

RAZVOD! (FOTO, VIDEO)

Prema američkom zakonu, incidenti koji se dogode u avionima tokom leta spadaju u nadležnost FBI, pa će tako ta agencija istražiti i anonimnu prijavu da je glumac podivljao tokom leta iz Francuske za Ameriku prošle nedelje.

"Dejli mejl" piše da je Bred bio ili pijan, ili drogiran kada je napao sina Medoksa (15) tokom leta, a po sletanju je napravio "scenu" na aerodromu i pokušao da se odveze kamionom sa gorivom za avione?!

Droga, alkohol i nasilje?!

"Tačno je da policija Los Anđelesa nema Breda Pita 'pod lupom', ali ne zato što se ništa nije dogodilo, već zbog činjenice da je FBI nadležan za slučajeve koji se dogode tokom letova avionom", rekao je izvor iz istrage.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.