undefined Marion Kotijar

Razvod Breda Pita i Anđeline Džoli definitivno je vest meseca u svetu, a tabloidi su naročitu pažnju posvetili navodnoj romansi između glumca i koleginice iz filma "Saveznici", Marion Kotijar.

Evo zbog čega se STVARNO razvode!

Užasnuta francuska glumica odmah je demantovala da je imala bilo šta sa Pitom, i ponovila da je u srećnoj vezi sa Gijomom Kaneom, sa kojim ima sina i čeka još jedno dete.

Sada se oglasio i francuski reditelj i glumac, i poručio javnosti da bi trebalo da ima "pametnijeg posla".

"Nikad ne komentarišem tračeve, niti svoj privatni život koji sam se trudio da zaštitim od javnosti. Ali sila tabloida, kao i životinjska glupost ljudi koji sebe nazivaju novinarima, i osećaju se hrabrim dok se kriju iza tastature, naveli su me da progovorim o ponosu, ljubavi i poštovanju koji imam prema Marion koja je ostala snažna i pametna pod naletima glupih i neosnovanih optužbi", napisao je on na Instagramu.

"Mislim da živimo u vremenu kada nas okružuju mnogo važnije stvari. Sada je trenutak da krenemo dalje i malo podignemo lestvicu. Znam da je to za neke veliki korak, ali želim da ostanem pozitivan. Kao što je Marion lepo rekla, nadam se da ćete postati bolji ljudi, i uzdići se do višeg nivoa u svojim životima, nego što je konstantno slanje sra*a preko Interneta", napisao je on.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.