• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Megan Foks - Najseksepilnija žena 2008.

Zvezda "Transformersa" u Britaniji i SAD "potukla" Anđelinu Džoli, Džesiku Albu... Britanci na listu uvrstili i Anu Ivanović!

Britanski časopis "FHM" sastavio je listu najseksepilnijih žena za 2008. godinu, a na prvom mestu nalazi se američka glumica Megan Foks.

Fatalna crnka, zvezda "Transformersa", poznata po svojim mnogim tetovažama takođe je na prvom mestu ankete američkog izdanja "FHM".

Britanci su odlučili da budućoj mami Džesiki Albi pripadne drugo mesto, manekenki Kili Hejzel treće, dok je kanadska glumica Eliša Katbert ("24") na četvrtom.

Peto mesto zauzela je Hejden Panetijere (18) iz serije "Heroji", a iza nje nalazi se Skarlet Johanson, česta (i rado viđena) ličnost na listama najlepših i najseksepilnijih.

Čeril Kol iz grupe Girls Aloud na sedmom je mestu, dok je američka tinejdž zvezda Hilari Daf na osmom. Još jedna buduća mama među deset najboljih je Anđelina Džoli, a na desetom mestu nalazi se "pirat sa Kariba" Kira Najtli.

Britanci su na svoju listu uvrstili i našu teniserku Anu Ivanović, na 23. mestu. Ana (20) je na njihovoj listi ispred plavokosih koleginica - Marije Šarapove na 30, odnosno Ane Kurnjikove na 81. mestu.

Na britanskoj listi nalazi se i posrnula pop princeza Britni Spirs, koja je na istoj listi američkog izdanja časopisa "FHM" poslednja.

Pogledajte deset najseksepilnijih žena, po mišljenju Britanaca, u fotogaleriji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE