undefined Nikol Kidman

Slavna glumica, Nikol Kidman, bila je među zvanicama dodele Zlatnih globusa, koja je prošlog vikenda održana u Los Anđelesu, gde je navodno napravila skandal svojim neprimerenim ponašanjem.

Kako tvrde "zli jezici" ali i mediji njene domovine Australije, sve je počelo kada je prekinula intervju koji je na crvenom tepihu održao njen kolega Tom Hidlston.

Najlepše sa Zlatnih globusa (FOTO)

Kako je sama rekla, došla je da se zabavi, a učinila je i mnogo više. Bizarno ponašanje nastavilo se do kraja večeri.

Očevici tvrde da je glumica bila gruba i neprijatna prema konobarici koja joj je donosila piće, a u jednom trenutku je halapljivo navalila na posluženje, pa je čak uflekala svoju raskošnu toaletu picom. Njen suprug, muzičar Kit Urban je morao da interveniše te su njih dvoje samo nestali sa gala večere nakon dodele.

Izvadila silikone (FOTO)

I dalje nije poznato zbog čega se Kidmanova, koja je praktično holivudski simbol otmenosti, ovako ponašala, ali se priča da je te večeri malo previše popila.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.