Zvezde i tračevi

ŠTA si rekla?! Slavna glumica u CELIBATU već 15 godina: "Nije mi to važno"

Izvor mondo.rs

Linda Hamilton rekla ono što niko nije očekivao.

Glavne junake kultnog filma "Terminator" glumca Arnolda Švarcenegera i glumicu Lindu Hamilton gledaćemo ponovo u novom nastvku "Terminator: Dark Fate", nakon 35. godina od prikazivanja prvog dela.

Arnold (71) i Linda (62) ponovno su ujedinili glumačke snage i zajedničkim trudom stvorili novi nastavak kultne priče. Čini se kako glumica na sve moguće načine pokušava da promoviše sebe i novi nastavak filma, pa je njena nedavna izjava o intimnim odnosima sve iznenadila.

"U celibatu sam najmanje 15 godina. Čovek prestane da broji, jer je jednostavno nevažno ili je, ipak, nevažno samo meni. Nema veze. Ionako svakog dana imam romantičnu vezu sa svojim svetom i ljudima koji me okružuju", rekla je ona za The New York Times.

Linda živi mirnim životom u Nju Orleansu sa dva psa, a iza sebe ima dva braka. Sa glumcem Brusom Abotem je bila u braku od 1982. godine do 1989. godine, a ostavio je kada je bila trudna sa njihovim sinom Daltonom.

Sa rediteljem "Terminatora" Džejmisonom Kameronom započela je zajednički život 1991. godine. Par je 1992. godine Jozefinu, a četiri godine kasnije su se venčali. Brak je potrajao samo dve godine, a razvod je kosštao neverovatnih 50 miliona dolara.

Linda je kasnije  priznala da ima bipolarni poremećaj i da pati od depresije, što je dovelo do prekida njenih brakova, a progovorila je i o tome kako je imala suicidalne misli tokom prvog braka. Glumica je doživela i trajno oštećenje sluha tokom snimanja "Terminatora 2" kada je pucala bez slušalica.

Pogledajte trejler za novi "Terminator: Dark Fate":

Terminator - Mračna sudbina
Izvor: YouTube/MegaComFilm