Zvezde i tračevi

"Anastastija će biti veća zvezda od Cece"! - Da li se slažete? (ANKETA)

Izvor mondo.rs Izvor Informer Hit

Tako barem tvrdi Marina Tucaković...

Marina Tucaković
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Marina Tucaković veruje da će Anastasija Ražnatović nadmašiti uspeh svoje mame Svetlane Ražnatović Cece. Naslednica folk dive je do sada objavila dva singla - "Rane" i "Savršen par", koji su za kratko vreme postali hitovi i ukupno imaju više od 100 miliona pregleda na njenom YouTube kanalu.

"Verujem da će Tasa nadmašiti Cecu, kao i mene moj sin Milan Laća Radulović u pisanju tekstova. Na mladima svet ostaje i trako treba da bude", rekla je Marina za "Informer Hit" i dodala da veruje da mlada pop zvezda ima sve predispozicije da napravi veliku karijeru:

"Pre svega, Anastasija je pametna, a kod kuće ima najbolju učiteljicu. Ne što se pevanja tiče, jer Tasa ima svoj način na koji izvodi pesme, već u smislu života i svega što se dešava na estradi i šta je tek čeka. Počeće da nastupa kada bude snimila još pesama, ona ne treba da peva tuđe pesme, niti da nastupa u klupskim varijantama", smatra ona.

Marina je objasnila i zbog čega Anastasiju ne treba porediti sa majkom.

"Tasa me uopšte ne podseća na Cecu, ni u kom pogledu,e to jedino što je poput Cece nadarena za pevanje. Mislim da je skroz drugačija od nje i da će tek pokazati šta zna i ume. Od svih pesama koje sam napisala za Cecu, Anastasiji bih dala da otpeva samo '39,2' jer je numera nekako futuristička i u njenom fazonu", zaključila je Marina Tucaković.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt